Sint Antonius
Home>Over ons>Onze school

Oog voor ieders toekomst op basisschool St. Antonius

Op de katholieke basisschool St. Antonius in Vriezenveen bieden we niet alleen modern (tablet)onderwijs. We kijken ook heel goed naar de talenten en mogelijkheden van ieder kind op zich. Zo leveren wij jonge individuen af die klaar zijn voor de toekomst en vooral klaar zijn voor hun eigen toekomst.

,,Met oog voor ieders toekomst”

Het ontdekken van je talenten staat bij de St. Antonius centraal. En daar is alle ruimte voor op onze school. Klein, gezellig, rustig en voorspelbaar. Maar ook: modern, innovatief en met oog voor elkaar en de ouders.

Met ons tabletonderwijs en nieuwerwetse onderwijsmethodes, stomen wij onze leerlingen klaar voor hun eigen pad in de maatschappij. En leren we ze naast zelfstandigheid ook rekening te houden met hun medemens.

Quo Vadis school

St. Antonius is een Quo Vadis school. Stichting Quo Vadis heeft diverse basisscholen in Almelo, Deventer, Lochem en Twenterand en gaat uit van drie pijlers: onderwijs van topkwaliteit, oprechte aandacht voor kind & ouder en respectvol gedrag voor jezelf en anderen.