Sint Antonius
Home>Nieuws>De Sint op de Sint Antonius

De Sint op de Sint Antonius

dinsdag 5 december 2017

In de morgen van 5 december had Sinterklaas besloten dat zijn paard Amerigo rust nodig had. Die was van vermoeidheid bijna van het dak gevallen. De Pieten werden er op uit gestuurd om geschikte vervoersmiddelen voor de Sint te zoeken. En die vonden ze!!!  Ze kwamen terug met: een tandem fiets EN ….. motor met zijspan inclusief een “No Surrender achtig type” als bestuurder. Of dit nu zo’n goed idee was dat kun je je afvragen. De motorrijder reed telkens de school voorbij en de kinderen raakten samen met de ouders en de leerkrachten lichtelijk in paniek.
De Sint had achteraf vast spijt van zijn beslissing om die morgen zijn paard thuis te laten.

Uiteindelijk kwam de Sint toch op school terecht en werd hartelijk toegesproken door mevrouw N. Pijffers onze directeur.
Vanaf een uur of 9 is de Sint de verschillende groepen langsgegaan. Hij heeft daar samen met zijn Pieten kunnen genieten van: Dansjes, gym voorstellingen, tekeningen en daarbij kregen de kinderen een mooi cadeautje van de Sint.

In groep 3/4 was er bijvoorbeeld een dansje van de hele klas “Sint swingt”. Een dansje van Pien en Meis. en een goocheltruc van Giel en Isabel.Klik op de foto’s voor ons fotoalbum.