Sint Antonius
Home>Nieuws>Schoolreisje

Schoolreisje

vrijdag 7 juni 2019

Slecht geslapen van de spanning, met tassen vol snoep + drinken en een uitgelaten humeur. Dat is een goede beschrijving van de situatie rond 9.00 uur in de bussen van de firma Schepers uit Westerhaar. Bonny onze gepensioneerde chauffeur had er zin in en had wel goed geslapen. De riemen vast, de tassen in de rekken, even zwaaien naar de uitzwaaiers en ……eindelijk waren we op weg naar de Flierefluiter. Er werd gezongen, gelachen en gek gedaan onder de bezielende leiding van juf Marloes en juf Ellen.

Precies om half 10, openingstijd, waren wij als eerste school aanwezig en namen bezit van de kinderboerderij en allerlei andere attracties. De ene glijbaan nog hoger dan de andere. De ballenbak nog mooier dan die in Dolle Pret en de patat zo heerlijk dat je je vingers er bij aflikte.
Op de kinderboerderij konden de kinderen zien hoe de verschillende boerderijdieren in de weide leven. Ze mochten het weiland ook in om de geiten en schapen te aaien.
In de knuffelschuur konden de kinderen de konijnen en cavia’s aaien.
Verder heeft Audrey de hele dag op de trampoline gesprongen, Bram in de wc vastgezeten, Evan een keer op zijn hoofd gevallen, meester David in slaap gevallen, Steye moest zijn zelfgebouwde fort verdedigen met meester David en Mia heeft de halve dag naar haar schoenen gezocht.

Klik op een foto voor ons fotoalbum

 

Voor het fotoalbum van de groepen 3 t/m 6 klik op onderstaande foto