Sint Antonius
Home>Nieuws>Kerstfeest

Kerstfeest

zondag 24 december 2017

Koning Vlekkeloos moet naar een belangrijke vergadering. Daarom mag prins Keurig voor een dag koning zijn. Dat betekent wel dat hij moet zorgen voor een prachtig kerstfeest die avond waarvoor de koning van Drielandenverderop en zijn dochter zijn uitgenodigd. Daarbij mag geen kerstverhaal ontbreken. Samen met de koning van Drielandenverderop en zijn dochter, die spontaan de rol van wijze koningen op zich nemen, speelt prins Keurig met lichte tegenzin de derde wijze koning. Maar wat als hij, net als de andere twee, een geschenk moet geven? Volgt hij het lesje-in-geven van de prinses op?
En net op het moment dat prins Keurig zijn kroon bij de kribbe legt als geschenk voor het kind, komt koning Vlekkeloos terug….

Alle kinderen van de Antonius hebben gespeeld in deze prachtige Musical. Daarna zijn we naar de klas gegaan om heerlijk te genieten van een heerlijk kerstbuffet. Ouders bedankt.

Op dit moment van schrijven is het 9.18 uur en zijn we in “gemengde” groepen (groep 1 t/m 8 gehusseld) aan het knutselen.

Al met al kunnen we terugzien op een geslaagde adventsperiode en Kerst 2017. Ouderraad hartelijk dank voor alles en ook dank aan ieder ander die heeft mogen bijdragen.