Sint Antonius
Home>Nieuws>Kampweek

Kampweek

zaterdag 15 juni 2019

Onderweg ergens halverwege Hellendoorn en ons Vjenne hebben we een rustplaats gevonden. Niet zozeer voor de kinderen, maar meer voor de (al wat oudere) leiding.

Woensdagmiddag. In dit heerlijke zwembad hebben we geravot, ijsjes gegeten, werd de leiding bij de neus genomen en als je goed kijkt hebben we een nieuwe leerling.

Casinoavond. In casual kleding zijn we aan de avond begonnen. De kinderen kregen 25 fiches. Aan het einde van de avond had het winnende groepje maar lieft 200 en nog wat fiches te pakken!!!! Mochten ze op latere leeftijd aan een gokverslaving beginnen, dan ontkennen we alles. De bank was er flink bij ingeschoten. Balletje balletje, Roulette (soms bijna russisch), Black Jack en Ping Pong. Het was een dolle boel.

Donderdag speldag. Meester Gijs heeft de kinderen en ook de leiding flink laten zweten in het sub-tropische HELlendoorn.

Even een sprongetje terug in de tijd. Bijna vergeten, er was ook nog de roemruchte spooktocht. Talloze enge ouders hadden kettingzagen bij zich,  of touwen en ander materiaal. De echte bangerds bleek achteraf de kookclub v h kamp, maar ook zijn er zeker wel bange kinderen gespot. Maar ze ontkennen bij hoog en bij laag.

De foto hier                                          hierboven is er per ongeluk ingekomen, dit zijn uiteraard allesbehalve engerds. Vader en dochter.

 

Donderdagavond. Bonte avond. De leiding deed een zwembad act en alle groepen hadden iets voorbereid. Bijzondere creativiteit zo nu en dan, maar ook echte acteurs/actrices voor de toekomst.

Dan de ontknoping van alle gestolen spullen binnen ons kamp. Het bleek uit de camerabeelden, die door de FBI zijn bestudeerd, te gaan om onze eigen meester Gijs. Hij had daar zo zijn redenen voor. Na overleg met de politie is het bij een OEPSblad gebleven. Meester Gijs had dan ook wel echt spijt.