Sint Antonius
Home>Nieuws>Carnaval

Carnaval

vrijdag 9 februari 2018

Carnaval kan aan Vriezenveen niet voorbij zijn gegaan. Om 8.15 uur knalden de carnavalskrakers uit de luidsprekers en verzamelden clowns, acrobaten, piraten, ouders en uiteraard de Raad van Elf zich op het schoolplein. Voorzichtig werd de polonaise ingezet. Het was vooral kijken en bekeken worden.

Om 8.45 uur was er een officieel  moment in de centrale hal. Prins en Prinses Carnaval kregen de sleutel van de school en lazen hun Proclamatie voor. Daarin stond o.a. dat mobieltjes werden toegestaan. Ook deelden ze mee dat ze een winnaar zouden gaan kiezen voor diegene die heel mooi verkleed was.

Vanaf dat moment tot aan ongeveer half 12 werd de ene na de andere spetterende act door de kinderen uitgevoerd op ons mooie podium. Groep 3/4 met de Macarena, groep 1/2 met Tsie tjoe wah, om er maar even een paar te noemen. Ook de polonaise was in trek. Hier gingen voorop de clowns Pepe en Koko. De lange stoet trok via de hal links dwars door de koffiekamer heen om er aan de andere kant weer uit te komen. De sfeer was uitbundig en goed. Iedereen die aan deze happening heeft bijgedragen. HARTELIJK DANK!!

Het Zuiden des Lands kan nog wat van ons leren op het gebied van een feestje bouwen.
Voor ons fotoalbum klik op een van de foto’s.