Sint Antonius
Home>Nieuws>Afscheid juf Dianne op de laatste schooldag

Afscheid juf Dianne op de laatste schooldag

dinsdag 28 augustus 2018

Het is al weer even geleden dat we onze laatste schooldag van het cursusjaar 2017-2018 vierden met daarbij het, helaas, afscheid van juf Dianne.

Juf kwam samen met haar man en kinderen in een prachtige auto om 9.00 uur aan. Wij stonden klaar met versierde bogen en zongen het bekende lied “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…..”

Juf liep hierna als een gevierde popster onder de bogen door en zwaaide/wuifde naar ons. Op haar gezicht was een mengeling te zien van verbazing, vrolijkheid en ook….te begrijpen….weemoed?  Is dat het goede woord???

Op het podium werd ze toegesproken en na het officiële gedeelte volgde een goochelaar. Deze had zulke goede trucs dat we tot op de dag van vandaag ons afvragen hoe hij dit en dat allemaal deed.

Juf trakteerde op ijs van onze plaatselijke ijscoman, er stond wel een meisje achter de kraam maar dat terzijde. Dat kwam erg goed uit want het was ohhh zo waaarrm. Er stonden ook 2 luchtkussens, nou ja luchtkussens, het waren meer luchtkastelen/stormbanen. Daar wistten we wel raad mee. We sprongen, huppelden, vielen en stonden weer op. Gilden, huilden (ook wel een keer) en vierden dit feest tot 12 uur. Hierna waren we voor 6 weken vrij.

Juf Dianne BEDANKT voor het ijsje, voor je vriendelijkheid, voor je juf zijn….ALLES.

En…de koffie staat altijd klaar!!!