Nieuwsbrief 14

12 juli 2019

Buitenschoolse opvang

N.a.v. de enquête VSO/BSO heeft er een overleg plaatsgevonden met de Hooiberg. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een BSO te openen binnen onze school. Dit heeft te maken met de eisen die aan de ruimte worden gesteld en het aantal kinderen dat gebruik zal gaan maken van de BSO. Voor nu moeten we onze wens even parkeren. We houden u op de hoogte van mogelijke ontwikkelingen.

Groep 8

Afgelopen dinsdag nam groep 8 afscheid van de basisschool. Voor ouders en kinderen een speciaal moment maar, ook voor ons als school! Dinsdagochtend hebben we met alle kinderen van de school genoten van de musical. ’s Avonds werd de musical nogmaals opgevoerd maar nu voor vaders, moeders, opa’s ,oma’s en andere genodigden. Groep 8 we hebben van jullie genoten.

Bedankt voor jullie mooie cadeau. De leerlingen kunnen nu tijdens de pauze "echte bergtoppen" beklimmen.  

We wensen jullie allemaal een zeer goede start op de nieuwe school en veel succes voor de toekomst.

Pleinfeest

Wat was het ontzettend fijn om tijdens het pleinfeest zoveel vrolijke gezichten te zien. Wij kijken vol trots terug op het eerste Pleinfeest. Veel kinderen hebben hun spaarpot kunnen vullen door de verkoop van eigen speelgoed op het plein. Er was ook een groepje kinderen die een hele andere bedoeling had met de opbrengst van de verkoop. Zij doneren de opbrengst van eigen verkoop aan het KWF kankerfonds, een mooi goed doel.
Het pleinfeest was een groot succes, we hebben dan ook een mooi bedrag opgehaald van 805 euro. De totale opbrengst komt dit jaar ten goede aan het plein en speelmaterialen voor buiten. Hierbij willen wij nogmaals alle ouders van de organisatie, hulpouders en sponsoren ontzettend bedanken.
Op onze website vindt u middels foto’s een sfeerimpressie.

Zomergroet

We sluiten deze nieuwsbrief af met een zonnige groet. Het team van de Antonius wenst jullie een hele fijne zomervakantie.

Afmelden voor deze Nieuwsbrief

Als u uw abonnement om wat voor reden wilt opzeggen dan kan dit onderaan deze pagina.

St. Antoniusschool
De Koolmees 57
7671 VW Vriezenveen

Telefoon:
0546 - 563968
E-mailadres: sintantonius@stichtingquovadis.nl